Vakantiehuis Tsjechië in 2020

RESERVEER NU: https://www.campingkovarna.nl/reserveren.html.

Het seizoen 2020 is nog maar net geopend op de Caravana in Leeuwarden (23 t/m 28 januari) en de eerste reserveringen voor Chalet Jelen zijn al weer binnen. Er zitten maar 12 weken in het seizoen, dus wees er snel bij. Vakantiehuis Jelen kan gereserveerd worden bij Mascha en Martin van der Schuit, de Nederlandse eigenaren van Camping Kovárna, via het reserveringsformulier dat hierboven of op de website van Camping Kovárna te vinden is. Bellen +420777586967 of mailen campingkovarna@gmail.com kan natuurlijk ook.

Chalet Jelen is een heerlijk 4-persoons #vakantiehuis , gelegen aan de rand van Camping Kovárna. De camping is geopend van 1 juni tot 31 augustus.
De luxe van een huisje met alles erop en eraan, gecombineerd met de gezelligheid van een kindvriendelijke, kleine camping met Nederlandse eigenaren Mascha en Martin van der Schuit. Zwembad. Kampvuur. Bar met Wifi. Tafeltennis. Bernard Bier. Broodservice. Natuur. Mooie stadjes in de buurt. In het hoogseizoen wekelijkse een BBQ. Dropping. En wat is Tsjechië nog heerlijk goedkoop!
De camping ligt op 100 km ten zuiden van Praag, in een prachtig natuurpark nabij Červená Řečice, 950 km van Utrecht.
Prijs 2020: 675 euro per week in juli/augustus, 395 € p.w. in juni.
Boeken kan via Mascha, https://www.campingkovarna.nl/reserveren.html of mail naar campingkovarna@gmail.com, of bel +420777586967.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *